Twist Vase VS. Ikea Stockholm

Twist Vase black white VS. Ikea Stockholm vas

Var i Kosta Boda för ett tag sen och fick syn på denna vasen av Anna Ehrners som tros bli en framtida klassiker och kände igen den med sina raka former och färg ställningen från Ikeas Stockholms serie.
Twist Vase finns i olika former och färger men denna till vänster kostar 2200kr på Kosta Bodas egna Webbshop och den högra 499kr på Ikea.

Hägg VS. Häggå

Häggå 170x240 från Kasthall med priset från Svenssons i Lammhult 12 110kr och har en liknande och en aning billigare variant mint sagt med ett liknande namn också Hägg 60x90 för 69kr från Bolagret.
Storleken skiljer här men även om dessa mattorna hade samma storlek så hade det varit stor skillnad på priset ändå! Kasthalls mattor höjer verkligen Sverige i Design sammanhang! Har varit på en liten föreläsning om Kasthall tidigare som jag har bloggat om innan som du kan kolla in om du vill veta mer om vad Kasthall gör för mattor.
Häggå från Kasthall
VS.
Hägg Bolagret


Design testet!

Hittade ett design test..som går ut på om du har koll på kända möbler helt enkelt. Du kommer till testet om du klickar på testet. ;) Jag fick nio rätt utav 10 men dom hade nog missat att pricka in vad det rätta svaret var på fråga 8?! Så jag vet fortfarande inte vad svaret är! Så om du vet svaret på denna frågan så låt mig veta!

"Le Corbusier" heter denna futuristiska fåtölj. Från vilket land kommer designern?

 


RSS 2.0